Pearle Opticiens Raalte

Herenstraat 24
8102 CP Raalte

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 19:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Onze winkel vind je in de gezelligste straat van Raalte, naast Trekpleister en tegenover Bruna. Als je ons met de auto wil bezoeken kan je deze gratis parkeren aan de Herenhof. Reis je met openbaar vervoer, dan is bushalte Kruisstraat op 2 minuten lopen en station Raalte op 7 minuten. We hebben een brede montuurcollectie die varieert van modern tot klassiek met altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding inclusief topmerken als Miki Ninn, Heritage, Esprit en Rayban. 

Pearle Opticiens in Raalte is in 1994 begonnen als een bescheiden winkel van de bekendste optiekketen van Nederland. Na diverse gedaanteveranderingen in de afgelopen tientallen jaren, zijn we uitgegroeid tot een grote moderne optiekzaak met veel gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en een optometrist. Omdat er meerdere oogmeetruimtes zijn, inclusief een aparte ruimte voor optometrie, zijn de wachttijden over het algemeen kort. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten zijn expert in het aanpassen van alle soorten (multifocale) harde contactlenzen, zachte contactlenzen en nachtlenzen.

Wij zijn een echt familiebedrijf waarin Peter en Jaap van Beek als eigenaren deel uitmaken van een enthousiast team waarvoor vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn. Tot de zeer geavanceerde apparatuur die we gebruiken voor oogmetingen hoort ook een OCT-scan waarmee onze optometrist Peter eventuele afwijkingen van het netvlies op kan sporen. Peter heeft een jarenlange klinische ervaring en kan u indien nodig gericht adviseren of doorverwijzen naar een oogarts.

Je bent van harte welkom in onze winkel met of zonder afspraak! Je kunt een afspraak heel eenvoudig plannen via de 'Maak een afspraak' knop.