Pearle Opticiens Ter Apel

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Ter Apel

Wist je dat er in Nederland meer dan 340 Pearle winkels zijn? Daarmee zijn we een van de grootste en bekendste optiekketens. Met zoveel winkels is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Zo hebben we ook drie filialen in Ter Apel, waaronder één op slechts een steenworp afstand van de beroemde kaasmarkt op het Waagplein. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Ter Apel vind je een grote collectie aan brillen en zonnebrillen van talloze topmerken. Met zoveel keuze is het vinden van het perfecte montuur niet altijd even makkelijk. Daarom hebben onze opticiens niet alleen verstand van jouw ogen, maar weten ze ook welk montuur jou het beste staat. Geef jij de voorkeur aan contactlenzen? Ook dan ben je bij Pearle aan het goede adres. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Veel mensen gaan jaarlijks naar de tandarts, maar helaas laten maar weinig mensen hun ogen elk jaar controleren door een opticien. Onverstandig, want je zicht kan ongemerkt achteruit gaan. Tijdens een oogmeting kan de opticien bovendien eventuele oogafwijkingen tijdig signaleren. Reden genoeg dus om binnenkort eens langs te komen voor een oogmeting. Na de meting helpen onze opticiens je graag met het vinden van de kijkoplossing die perfect bij jouw ogen én leefstijl past. 

Kom langs in een van onze winkels in Ter Apel

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Ter Apel!