Pearle Opticiens Utrecht

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Utrecht

Pearle is al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Met meer dan 340 winkels in Nederland is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook de bruisende Domstad, met maar liefst zeven filialen. In welke winkel in Utrecht zien we jou binnenkort?

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Wie op zoek is naar een nieuwe bril of zonnebril, is bij Pearle Opticiens aan het goede adres. In onze brillenwinkels in Utrecht heb je veel keuze uit brillen en zonnebrillen van talloze topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Draag jij lenzen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan contactlenzen. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Merk je dat je zicht achteruit is gegaan? Kom dan langs voor een gratis oogmeting. Maar ook als je geen klachten ervaart, is het verstandig om elk jaar je ogen te laten controleren, zelfs als je al een bril of lenzen draagt. Je zicht kan namelijk zonder dat je het merkt verslechteren. 

Voordat we je ogen opmeten, leren we je graag wat beter kennen. Na de oogmeting krijg je persoonlijk advies over de beste kijkoplossing voor jouw ogen. Dat kan een bril zijn, maar misschien passen contactlenzen beter bij jou. 

Kom langs in een van onze winkels in Utrecht

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Utrecht!