Pearle Opticiens Zwolle

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Zwolle

Wist je dat Pearle door Alfons Hamer is opgericht in 1959 en toen nog Brilmij heette? Hij kwam met het idee om brillen in rekken aan de muur te hangen, zodat mensen deze zelf konden pakken, opzetten en bekijken. Dit alles begon met drie winkels, vandaag de dag zijn dat er ruim 340. Zo is er altijd een Pearle bij jou in de buurt. Uiteraard vind je ons ook in Zwolle, een echte Hanzestad en de hoofdstad van Overijssel.  

Ontdek ons assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe (zonne)bril zit bij ons op de goede plek. In onze brillenwinkels in Zwolle hangen honderden verschillende monturen in de rekken. Zo zit er altijd iets voor jou tussen. Heb jij al een favoriet op het oog? Kom langs in de winkel om te kijken of hij net zo goed staat als gehoopt. Geef jij de voorkeur aan contactlenzen? Ook dan kun je in onze brillenzaken terecht. 

Gratis oogmeting

Merk je dat je kleine letters steeds minder goed kunt lezen? Of kun je niet meer lezen wat er op de borden langs de kant van de weg staat? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting in een van onze optiekwinkels. Voordat we je ogen checken, maken we kennis met jou en jouw ogen tijdens een intakegesprek. Na het meten van je ogen vertellen onze opticiens meer over de verschillende kijkoplossingen. Wist je dat al onze opticiens gediplomeerd zijn? Hierdoor ben jij verzekerd van een betrouwbare uitslag. 

Kom langs in een van onze winkels in Zwolle

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Zwolle!