Werken bij Pearle

org-nl_pearle:/Content Items/2012/overpearle/over-werkenbijpearle-groot.jpg

Werken bij Pearle betekent werken bij dé opleider in de Nederlandse optiekbranche. Onze werken & leren trajecten via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL of BBL plus) zijn toonaangevend. Heb je een diploma op zak en zoek je naar een nieuwe uitdaging?

Bij ons kun je altijd terecht voor een veelzijdige baan met permanente doorgroeimogelijkheden. Laat je inspireren door onze vacatures!


org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.png Pearle is een betrouwbare organisatie waar groeimogelijkheden zijn. Ik ben 14 jaar geleden begonnen als opticien en via interne opleidingen heb ik de kwaliteiten opgedaan om filiaalmanager te kunnen worden. Vakmanschap en vakkennis wordt gewaardeerd. Pearle moedigt ambitie aan en beloont resultaat.

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle collega’s, voor bij mij in het filiaal of voor op het hoofdkantoor. Kijk op www.werkenbijpearle.nl voor de huidige vacatures.
Peter, opticien bij Pearle

Sidebar

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •