Zonnebril met gekleurde glazen

Op zoek naar een zonnebril? Leuk! Misschien heb je al een model of een merk gevonden dat je graag wil dragen. Dan ben je nu toe aan de volgende stap: het kiezen van de kleur van jouw zonnebrillenglazen. De kleur van je zonnebrilglas bepaalt niet alleen je uitstraling, maar gekleurde glazen filteren ook op verschillende manieren het licht. Draag je de zonnebril voornamelijk tijdens het autorijden? Dan zijn grijze of bruine glazen bijvoorbeeld goede keuzes! Maar welke kleur zonnebrilglazen zijn nou het beste? We vertellen je er hier alles over. 

Weten wat onze zonneglazen op sterkte kosten? Bekijk onze zonneglazen hier.

Zonnebril (op sterkte) kopen

Weet jij nu welke kleur het glas van jouw zonnebril moet hebben en welke extra glasopties jij zou willen? Bestel jouw zonnebril online of kom naar een van onze winkels. De meeste glaskleuren en -opties zijn zowel online als in de winkel beschikbaar. Modieus gekleurd glas is alleen in de winkel beschikbaar. Ben je op zoek naar een zonnebril op sterkte? Als je jouw oogmeetgegevens al weet, kun je een zonnebril op sterkte online bestellen. Heb je nog geen oogmeetgegevens? Maak dan een afspraak in de winkel voor een oogmeting. Wil je meer advies over de verschillende soorten zonnenbrilglazen? Kom dan langs in een van onze winkels of maak alvast een afspraak. We helpen je graag verder.

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

 

*Een oogmeting (ter waarde van €30) is gratis bij aankoop van een complete bril of als blijkt dat er geen zichtoplossing nodig is.