org-nl_pearle:/Content Items/2016/04/bogo_single_header.png

Nu bij Pearle, 2e bril gratis.
Leuk voor een ander. Of gewoon voor jezelf.

Koop nu een bril en krijg de tweede gratis. Leuk voor je vriendin, moeder, collega, buurman, baas, chihuahua, huisgenoot, oma. Of gewoon voor jezelf.


Een tweede bril is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Want voor elke specifieke situatie is er een specifieke bril. Bijvoorbeeld een zonnebril op sterkte voor de zomermaanden. Of een autobril tegen schitteringen op de weg. Een computerbril voor kijkgemak bij langdurig werk op een beeldscherm. En niet te vergeten de vertrouwde leesbril, maar dan op maat.

Maak nu een afspraak of kom langs bij jouw dichtstbijzijnde Pearle. Je bent altijd welkom.

Goeie actie van Pearle!

 

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van een bril op sterkte ontvangt u een waardebon t.w.v. minimaal € 29 (afhankelijk van het totale bedrag van de 1e bril). U kunt de waardebon gebruiken voor een reservebril, een zonnebril op sterkte, daglenzen óf u geeft hem cadeau aan een ander.
  • Bij inlevering van de waardebon ontvangt u niet opnieuw een waardebon.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen van Pearle Opticiens of op al bestelde brillen.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •  

 

---