De nieuwe brillentrends voor dames!

De nieuwste brillentrends voor dames zijn binnen! Je kiest uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Van lichtroze monturen tot onverwachte combinaties van materialen. Wat is jouw favoriete trend dit voorjaar? Bekijk ze hier of kom langs in een ​Pearle winkel bij jou in de buurt​!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/dames-pink-please.png

Pink please

Van lichtroze tot paarsroze brillen, elke variatie roze is een absolute trendkleur dit seizoen! In metaal én in kunststof monturen. Met een bril uit deze trend zit je op een roze wolk. Ga voor de roze variant die bij jou past!

Bekijk de collectie brillen

Eyecandy

Felle kleuren, vrolijke prints, streepjes of gevlamd: alles kan. Echte eyecandy, waar jouw hele outfit van opfleurt! Met een bril uit deze trend weet je zeker dat je opvalt. Dit zijn monturen die jou vrolijk maken!

Bekijk de collectie brillen

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/dames-eye-candy.png
org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/brillen-trnd-retro.png

Retro

De retro & vintagelook is super hip – in de hele fashionwereld. Retro monturen en zonnebrillen gaan voorop in deze trend! De vormen en materialen zijn geïnspireerd op een stijlvol verleden. Dat zie je heel goed terug, bijvoorbeeld in de clubmaster of het pantomodel.

Bekijk de collectie brillen

Mix it

Een sterk opkomende trend: het gebruik van verschillende materialen binnen een montuur. Vooral de combi metaal en kunststof is erg populair. Mooi bewerkte pootjes geven het verrassende montuur extra flair, bijvoorbeeld met parels, strass steentjes of zelfs denim.

Bekijk de collectie brillen

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/mix-it-trnd.png

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •