Vind een winkel

De nieuwe brillentrends voor dames!

De nieuwste brillentrends voor dames zijn binnen! Je kiest uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Van transparante monturen tot retro brillen met een neusbrug. Wat is jouw favoriete trend? Bekijk ze hier of kom langs in een ​Pearle winkel bij jou in de buurt​!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-vrouw-trans-blok.png
org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/01-dames-transucent-mbl.png

Translucent, de doorzichtige bril
 

De trend 'transparant' zie je overal dit najaar. Op de catwalk worden veel doorschijnende items getoond en verschillende celebrities zijn al gespot op de loper met gewaagde see through jurken. In monturen zie je deze trend dit najaar ook terug. Vooral ronde, transparante monturen zijn meer aanwezig dan ooit. Sommige met een matte finish, andere wat meer shiny. Geef je casual look een opvallende tint en kies voor een doorzichtige bril!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-vrouw-trans-bril.png

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-vrouw-less-blok.png
org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/02-dames-less-mbl.png

Minimalisme, Less is more
 

Minimalisme – minder is meer! Minimalisme staat in deze trend centraal, dat betekent: dunne lijnen, ingetogen kleuren en een eenvoudig design. De trend Less is more brengt het design terug naar de ware essentie. Soms met een onverwachte twist. Dit maakt de monturen van deze trend onderscheidend. Do we need to say more?

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-vrouw-less-bril-2.png

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-vrouw-retro-blok.png
org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/03-dames-bridge-mbl.png

Retro bril met de bridge
 

Ook dit najaar is de trend met de focus op de neusbrug niet weg te denken. De retro & vintagelook is nog steeds on trend. Ga voor een metalen constructie in combinatie met ronde glazen voor een minimalistisch statement. Of kies voor een klassiek kunststofmontuur met een metalen neusbrug voor een moderne twist. Zeker dat jij uitblinkt met een montuur van deze trend!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-vrouw-retro-bril.png

Bekijk alle nieuwe brillentrends!

 
 

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-kvwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png