Vind een winkel

De nieuwe brillentrends voor heren!

De nieuwste brillentrends voor heren zijn binnen! Je kiest uit uiteenlopende stijlen. Ga je voor sportief of toch meer voor een retro look? Wat is jouw favoriete trend? Bekijk ze hier of kom langs in een ​Pearle winkel bij jou in de buurt​!

Get active met een sportieve bril
Get active met een sportieve bril

Get active met een sportieve bril
 

Een paar jaar geleden een no-go: met een joggingbroek of oversized trui over straat. Tegenwoordig is deze nonchalante en sportieve look niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze populaire, sporty trend zet zich ook dit najaar voort. In eye wear zien we brillen terug met sportieve vormen en kleuren. Je ziet veel combinaties van rood met blauw en zwart met wit, maar ook marineblauw is een veel geziene kleur binnen deze sportieve brillentrend. Zo maak je je sportieve look helemaal af!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-man-active-bril.png

Less is more
Less is more

Less is more
 

Minimalisme – minder is meer! Minimalisme staat in deze trend centraal, dat betekent: dunne lijnen, ingetogen kleuren en een eenvoudig design. De trend Less is more brengt het design terug naar de ware essentie. Soms met een onverwachte twist. Dit maakt de monturen van deze trend onderscheidend. Do we need to say more?

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-man-less-bril.png

Retro bril met de bridge
Retro bril met de bridge

Retro bril met de bridge
 

Afgelopen zomer zagen we deze trend ook al voorbij komen: monturen met een focus op de neusbrug. Maar ook dit najaar is deze trend niet weg te denken. De retro & vintagelook is nog steeds on trend. Ga voor een metalen constructie in combinatie met ronde glazen voor een minimalistisch statement. Of kies voor een klassiek kunststofmontuur met een metalen neusbrug voor een moderne twist. Gegarandeerd dat jij uitblinkt met een montuur van deze trend!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/trends/trend-vrouw-retro-bril.png

Bekijk alle nieuwe brillentrends!

 
 

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-kvwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png