Vind een winkel

De nieuwe brillentrends voor heren!

Jawel, ze zijn binnen: de nieuwste mannen brillentrends. En we worden er helemaal blij van! Je kunt kiezen uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Wat is jouw favoriete trend? Ga je voor de retrolook of toch voor de marineblauwe bril? Bekijk ze hier of kom langs in een ​Pearle winkel bij jou in de buurt​!

Get on board

Bij marine denk je aan stoere zeemannen, én denk je aan blauw! Blauw in verschillende tinten is dit seizoen een belangrijke trend voor mannen. Net iets zachter dan zwart, maar net zo krachtig. Een blauw montuur is ook heel gemakkelijk te combineren met jouw kleding. Stijlvol en net een tikje eigenzinnig, de marine trend.

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/onboard-trnd.png

Retro

De retro & vintagelook is super hip – in de hele fashionwereld. Retro monturen en zonnebrillen gaan voorop in deze trend! De vormen en materialen zijn geïnspireerd op een stijlvol verleden. Dat zie je heel goed terug, bijvoorbeeld in de clubmaster of het pantomodel.

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/brillen-trnd-retro.png

Mix it

Een sterk opkomende trend: het gebruik van verschillende materialen binnen een montuur. Vooral de combi metaal en kunststof is erg populair. Mooi bewerkte pootjes geven het verrassende montuur extra flair, bijvoorbeeld met rubber, metaal, hout of zelfs denim. De trend voor een stoere look.

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/mix-it-trnd.png

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png