Vind een winkel

new vintage

Creëer een retro & vintage look en ga voor een tijdloos montuur met een moderne update. Een vintage cateye montuur krijgt een sophisticated look door een onverwachte combinatie van kleur en materiaal.

Een robuust retro montuur versterkt de mooie lijnen van je gezicht. Double colouring in het acetaat zorgt voor een statement.

bekijk de collectie
Calvin Klein

Calvin Klein 10426338

 

Bij Pearle vind je nu een limited edition collectie met unieke tijdelijke monturen. De limited edition collectie is in een beperkte oplage beschikbaar.
 

Op deze manier draag jij dus een exclusief montuur van Pearle en is de kans dat iemand anders dezelfde scoort erg klein! OP = OP

bekijk de collectie

click & collect

Zeker weten dat jouw montuur beschikbaar is? Maak dan gebruik van de Click & Collect optie in onze webshop. Wij zorgen dat ze voor jou klaar liggen in een Pearle winkel bij jou in de buurt. Kies je voor een Limited Edition bril, bekijk welke winkels deze exclusieve collectie hebben.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2018/09/201809-mbl-bwa.png