Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Gratis contactlenscontrole

Clearcolor lenzen

16 Resultaten
Relevant

Clearcolor lenzen versterken de natuurlijke oogkleur

Laat je ogen nog meer spreken en creëer extra diepte door je oogkleur te versterken met de Clearcolor lenzen. De cosmetische lenzen accentueren en versterken je natuurlijke oogkleur. Zo worden blauwe ogen bijvoorbeeld nog blauwer! De lenzen hebben een veilige, beschermende buitencoating en bevatten allergievrije componenten. Dit verkleint de kans op een allergische reactie. Daarnaast zijn ze van het duurzame materiaal Polymacon gemaakt en bevatten ze een anti-uitdroog-technologie.

De beste Clearcolor lenzen voor jou

Bij Pearle heb je de keuze uit vier soorten Clearcolor lenzen. Wij zetten alle eigenschappen van de verschillende types voor je op een rij. Zo zie je snel welke het beste bij je past. 

Clearcolor™ 1-Day: gekleurde daglenzen

Deze Clearcolor daglenzen versterken je eigen oogkleur voor 1 keer. De lens bevat een mix van 3 kleuren wat zorgt voor extra diepte in je oogkleur. Je kunt Clearcolor 1-Day lenzen krijgen in de kleuren Light Blue, Blue, Grey, Hazel en Green. Check hier het effect van deze lenzen.

Clearcolor™ 1-tone: gekleurde maandlenzen

Deze Clearcolor maandlenzen zijn perfect voor wanneer je langere tijd een fellere oogkleur wilt. De lens bestaat uit een kleur, waardoor jouw eigen oogkleur een stuk feller eruit komt te zien. Je kunt Clearcolor 1-tone lenzen krijgen in de kleuren Aqua Blue, Light Blue, Brown, Green, Violet, Grey en Dusk Blue. Check hier het effect van deze lenzen.

Clearcolor™ 3-tone: gekleurde maandlenzen

De Clearcolor 3-tone lenzen zijn eigenlijk een combinatie van bovengenoemden. Je kunt met deze maandlenzen voor langere tijd je oogkleur accentueren doordat de lens uit een laag van drie kleuren bestaat. Je kunt Clearcolor 3-tone lenzen krijgen in de kleuren Turquoise, Grey, Brown, Violet, Green, Marigold, Tangerine, Emerald, Serenity, Cloud en Olive. Check hier het effect van deze lenzen.

Clearcolor™ Phantons: Halloween lenzen

Van duivel en hongerige vampier tot zombiebruid en engel. Met de Clearcolor Phantoms Halloween lenzen creëer jij een geweldige Halloween look. Je kunt de Clearcolor Phantom kleurlenzen met en zonder sterkte bestellen. Zo zie je altijd scherp. Daarnaast zijn de Clearcolor Phantoms comfortabel en kun je ze gerust de hele dag/avond dragen. 

Let op: Clearcolor lenzen versterken je eigen oogkleur of kunnen een andere gloed creëren. Het is niet mogelijk om je oogkleur te veranderen met deze lenzen.

Bekijk de kleuren van Clearcolor

Op zoek naar een ander merk?

Ben jij op zoek naar een ander merk contactlenzen? Bij Pearle heb je keuze uit verschillende topmerken, zoals:

Acuvue | Air Optix | Bausch & Lomb | Biofinity | Biotrue | Dailies | Freshlook | iWear | Precision1 | Proclear