Vind jouw Pearle contactlensspecialist

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Ideaal om uit te proberen

De iWear Joy scoort 1 ster (uit het maximum van 3 sterren) op draagcomfort en draagtijd, vanwege de relatief lage zuurstofdoorlatendheid. Deze goedkope maandlenzen kun je daarom heel goed regelmatig dragen, maar zijn minder geschikt voor echt dagelijks gebruik. Wil je graag meer draagcomfort en een langere draagtijd? Kies dan voor bijvoorbeeld onze iWear Delicate contactlens. Deze draag je al voor €16,50 per maand.

Bekijk alle maandlenzen

Goedkope multifocale lenzen

Heb jij moeite met zowel van dichtbij als van veraf scherp zien? Dan zijn multifocale contactlenzen de juiste kijkoplossing voor jou. Met multifocale lenzen kun je zowel van dichtbij als van veraf weer goed zien. Bij Pearle draag je al goedkope multifocale lenzen vanaf €31,50 per maand. 

Bekijk alle multifocale contactlenzen

Goedkope lenzen met cilinder

Als je astigmatisme (ook wel cilinderafwijking) hebt, dan zijn gewone (sferische) lenzen niet geschikt. In dit geval heb je torische contactlenzen (ook wel lenzen met cilinder) nodig. Torische lenzen bevatten twee sterktes en corrigeren óók de cilinderafwijking. Bij Pearle draag je al goedkope lenzen met cilinder vanaf €29,85 per maand. 

Bekijk alle torische contactlenzen

Goedkope lenzen online bestellen

Onze contactlenzen zijn niet alleen in onze winkels te koop, maar ook online te bestellen. Wanneer jij jouw goedkope lenzen online wilt bestellen, zullen wij ervoor zorgen dat je deze binnen vijf werkdagen thuis ontvangt.

Contactlenzenabonnement

Bij Pearle is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor jouw lenzen. Met het gemak van ons contactlenzenabonnement worden jouw lenzen maandelijks thuisbezorgd. Zo heb je altijd op tijd én voordeling jouw lenzen in huis. Let op: het afsluiten van een lenzenabonnement is alleen mogelijk in een Pearle winkel. Lees hier de voorwaarden voor het afsluiten van een abonnement.

Bekijk alle contactlenzen