Vind jouw Pearle contactlensspecialist

Maak een afspraak

Goedkope multifocale lenzen

Heb jij moeite met zowel van dichtbij als van veraf scherp zien? Dan zijn multifocale contactlenzen de juiste kijkoplossing voor jou. Met multifocale lenzen kun je zowel van dichtbij als van veraf weer goed zien. Bij Pearle draag je al goedkope multifocale lenzen vanaf €31,50 per maand. 

Bekijk alle multifocale contactlenzen

Goedkope lenzen met cilinder

Als je astigmatisme (ook wel cilinderafwijking) hebt, dan zijn gewone (sferische) lenzen niet geschikt. In dit geval heb je torische contactlenzen (ook wel lenzen met cilinder) nodig. Torische lenzen bevatten twee sterktes en corrigeren óók de cilinderafwijking. Bij Pearle draag je al goedkope lenzen met cilinder vanaf €29,85 per maand. 

Bekijk alle torische contactlenzen

Goedkope lenzen online bestellen

Onze contactlenzen zijn niet alleen in onze winkels te koop, maar ook online te bestellen. Wanneer jij jouw goedkope lenzen online wilt bestellen, zullen wij ervoor zorgen dat je deze binnen vijf werkdagen thuis ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor jouw lenzen. Met het gemak van ons contactlenzenabonnement laat je je lenzen maandelijks thuisbezorgen. Lees hier de voorwaarden voor het afsluiten van een abonnement.

Bekijk alle contactlenzen