Nike brillen & zonnebrillen

De brillen en zonnebrillen van Nike zijn sportief en innovatief. Het merk laat zich dan ook altijd inspireren door atleten. “Als je een lichaam hebt, ben je een atleet”, vindt Nike. Het sportieve merk zorgt ervoor dat de brillen en zonnebrillen een hoog draagcomfort hebben, maar er tegelijkertijd ook stijlvol uitzien.

Het merk is opgericht in 1964 door atletiekcoach Bowerman en een van zijn beste atleten, Knight. Het alom bekende 'swoosh' logo werd destijds ontworpen door een student, tegen een kleine vergoeding. In de opvolgende decennia groeide Nike uit tot de grootste aanbieder van atletische collecties, waaronder sportkleding en schoenen, maar ook brillen en zonnebrillen.

Bekijk Nike brillen  Bekijk Nike zonnebrillen

Zonnebrillen van Nike

Ook voor zonnebrillen van Nike kun je bij ons terecht. Hiermee maak je je sportieve look helemaal compleet! Ook ideaal voor buitensporten. 

Bekijk Nike collectie | Zon

In samenwerking met Nike

Koop jouw favoriete Nike bril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillencollectie van Nike of zonnebrillencollectie van Nike jou aan en heb je monturen gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen je graag bij het kiezen van de bril die het beste bij jou past.