Vind een winkel

Oogmeting voor lenzen

De oogmeting voor lenzen is anders dan voor een bril. Daarom is het belangrijk van tevoren te bedenken welke kijkoplossing jouw voorkeur heeft. Bij een lenzenmeting wordt niet alleen je oogafwijking gemeten, maar ook de conditie van je ogen. Zo worden de contactlenzen perfect afgestemd op jouw kijkgedrag. Na de oogmeting voor lenzen krijg je een setje ‘probeerlenzen’ en lenzenvloeistof mee en zijn de lenzencontroles in de proefperiode gratis. Je betaalt eenmalig € 35,- voor de eerste oogmeting.

Maak een afspraak zodat jouw ogen alle tijd en aandacht krijgen die ze verdienen.

Oogmeting voor lenzen

Zo werkt de oogmeting voor lenzen

De lenzenmeting wordt uitgevoerd door een contactlensspecialist. Deze specialist meet ook de ooggezondheid, waarvoor een speciale opleiding nodig is.

Voordat hij je ogen opmeet, worden jouw wensen en klachten besproken. Bedenk op welke momenten je verminderd zicht ervaart en wanneer je lenzen wil gebruiken. Contactlenzen met een sterkte voor veraf worden anders geslepen dan lenzen voor dichtbij.

Oogmeting voor lenzen

Met een autorefractor wordt een voormeting uitgevoerd. Hieruit komt een eerste uitslag over de sterkte van je oogafwijking.

De oogdruk wordt gemeten. Dit zegt iets over de gezondheid van je ogen. De specialist verwijst je door naar de oogarts indien nodig.

Je ogen worden gecontroleerd op hun gevoeligheid en eventuele littekens.

Een refractor meet je ogen afzonderlijk én controleert de samenwerking.

Uit deze metingen volgt een op maat gemaakt advies voor jouw ogen. Samen met de contactlensspecialist bepaal je welke lenzen bij jou passen.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png