Pearle Opticiens Apeldoorn

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Apeldoorn

Tegenwoordig kun je in elke brillenwinkel zelf monturen uit het rek pakken, bekijken en opzetten. Maar zo’n 60 jaar geleden was dit concept revolutionair. De man achter dit idee is Alfons Hamer, de oprichter van Brilmij. Brilmij was de voorloper van Pearle Opticiens zoals we dat vandaag de dag kennen. Met meer dan 340 winkels is Pearle inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste optiekketens van Nederland. En natuurlijk vind je ons ook in Apeldoorn, in het hart van de Veluwe. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben je uitgekeken op je huidige (zonne)bril? Een nieuw montuur koop je natuurlijk in een van onze brillenzaken in Apeldoorn. Met keuze uit honderden brillen en zonnebrillen van talloze topmerken kijk je je ogen uit. Geef jij de voorkeur aan  contactlenzen? Ook dan zit je goed bij Pearle. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Wist je dat het verstandig is om elk jaar je ogen te laten controleren? Je zicht kan namelijk ongemerkt achteruit gaan. Daarom ben je bij Pearle meer dan welkom voor een gratis oogmeting. Al onze oogmetingen worden uitgevoerd door deskundige opticiens, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare uitslag. Samen zoeken we naar een kijkoplossing die het beste bij jou past. Soms is dat een bril, maar soms sluiten contactlenzen beter aan op jouw leefstijl. 

Kom langs in een van onze winkels in Apeldoorn

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Apeldoorn!