Pearle Opticiens Dordrecht

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Dordrecht

Wist je dat Pearle Opticiens is opgericht in 1959 en toen nog Brilmij heette? Dat betekent dat we ruim zestig jaar ervaring hebben op het gebied van ogen. Met meer dan 340 winkels is er altijd een Pearle bij jou in de buurt. Zo zijn wij ook te vinden in Dordrecht, de stad die eigenlijk een eiland is, doordat ze is omringd door rivieren.

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Dordrecht vind je een breed assortiment aan brillen en zonnebrillen. Kijk je ogen uit en ontdek onze collectie die bestaat uit monturen van talloze topmerken. Zo is er altijd een montuur dat perfect bij jou past. Ook in het geval je lenzen draagt zit je goed bij Pearle.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Wanneer heb jij voor het laatst je ogen laten controleren? Wij raden aan om ze ieder jaar te laten checken, zelfs als je geen klachten hebt. Je zicht kan namelijk verslechteren zonder dat je het doorhebt. Maak hiervoor een afspraak bij een van onze optiekwinkels. Een oogmeting is geheel vrijblijvend en gratis. Na het meten van je ogen zoeken we samen naar de juiste kijkoplossing. Misschien past een bril bij jou of draag je liever lenzen. 

Kom langs in een van onze winkels in Dordrecht

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Dordrecht!