Pearle Opticiens Rijswijk

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Rijswijk

Wist je dat Pearle Opticiens al ruim zestig jaar bestaat? Pearle werd in 1959 opgericht door Alfons Hamer en opende haar deuren met slechts drie brillenwinkels. Vandaag de dag zijn dat er meer dan 340, wat ons een van de grootste optiekketens van Nederland maakt. Er is altijd een Pearle bij jou in de buurt. Zo zijn wij ook te vinden in Rijswijk, de stad die ligt tussen Den Haag en Delft. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben je op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Dan ben je bij onze brillenwinkels in Rijswijk aan het juiste adres. Hier vind je een grote collectie monturen in allerlei kleuren, vormen en stijlen. Heb jij al een perfecte (zonne)bril op het oog? Kom langs en kijk of de bril je net zo goed staat als gehoopt. Geef jij de voorkeur aan contactlenzen? Die hebben we natuurlijk ook.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Merk jij dat je zicht de afgelopen tijd is verslechterd? Maak dan gemakkelijk een afspraak voor een oogmeting bij een van onze winkels. Een oogmeting is gratis en geheel vrijblijvend. Onze opticiens maken graag kennis met jou en jouw ogen. Na de oogmeting gaan we samen op zoek naar een kijkoplossing die het beste bij je past. Dit kan een bril zijn, maar misschien geef je de voorkeur aan lenzen. In het laatste geval kun je ook bij ons terecht voor een lenzenaanmeting. 

Kom langs in een van onze winkels in Rijswijk

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Rijswijk!