Pearle Opticiens Tilburg

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Tilburg

Wist je dat Pearle Opticiens meer dan 340 winkels in Nederland heeft? Daarmee zijn we een van de grootste optiekketens. Met zoveel winkels is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Zo zijn we bijvoorbeeld ook te vinden in Tilburg, op maar liefst vijf verschillende plekken. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Tilburg heb je veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen van talloze topmerken. Kom langs en laat je inspireren door onze collectie. Onze oogexperts helpen je graag met het vinden van een kijkoplossing die perfect bij jouw ogen past.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Weet jij nog wanneer je voor het laatst je ogen hebt laten controleren? Wij adviseren om elk jaar langs te komen voor een oogmeting, ook al heb je geen klachten en zelfs als je al een bril of lenzen draagt. Je zicht kan namelijk zonder dat je het merkt verslechteren. Bij Pearle ben je dan ook meer dan welkom voor een gratis oogmeting. Een oogmeting wordt altijd uitgevoerd door een deskundige opticien, zodat jij zeker weet dat je uitslag klopt. Daarna helpt de opticien je met het vinden van de bril die perfect bij jou past. Liever contactlenzen? Dan helpt onze contactlensspecialist je graag verder. 

Kom langs in een van onze winkels in Tilburg

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Tilburg!