Brilverzekering

org-nl_pearle:/Content Items/pnl_tijdelijk.jpgPearle Opticiens biedt u de mogelijkheid uw bril te verzekeren tegen een ongeluk of diefstal. U betaalt eenmalig de verzekeringspremie op het moment dat u een complete bril of glazen aanschaft. U bent dan voor twee jaar zorgeloos verzekerd.

Hoeveel kost een brilverzekering?

Eenmalige premie
€ 20,-
€ 25,00
€ 30,00
€ 35,00
€ 37,50

* Aankoopbedrag bril exclusief eventuele korting

Wat te doen bij beschadiging

Is uw bril beschadigd of gebroken, ga dan zo snel mogelijk naar uw Pearle Opticien. De opticien zal in eerste instantie beoordelen of er nog een mogelijkheid bestaat om uw bril kosteloos te repareren zonder de verzekering aan te hoeven spreken. Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort en de bril geheel of gedeeltelijk vervangen moet worden dan geldt er een eigen risico van 20% van de waarde van de bril. De rest wordt door Pearle Opticiens vergoed.

Wat u moet doen bij diefstal

Als uw bril gestolen is, doe dan zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Het proces-verbaal heeft u nodig om aanspraak te maken op de vergoeding. Het eigen risico van deze verzekering bij verlies of diefstal is 40% van de waarde van de bril. De rest vergoedt Pearle Opticiens voor u.

org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.png Ik val ‘s avonds nog wel eens in slaap op de bank. Soezend zet ik dan mijn bril af die ergens tussen de kussens van de bank verdwijnt. Dat gaat lang goed, maar natuurlijk niet altijd. Dus laatst sprong mijn zoontje na het eten op van zijn stoel en rende naar de bank om televisie te gaan kijken. Hij plofte neer en ik hoorde het in de keuken kraken. Beteuterd hield hij twee helftjes van mijn bril omhoog en begon van schrik heel hard te huilen. Kijk, op zo’n moment ben je blij met een brilverzekering van Pearle.
Renate Zwiers, klant van Pearle Opticiens

Sidebar

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •