Vind een winkel
org-nl_pearle:/Content Items/2017/03/vvn-header-v3-1.png
org-nl_pearle:/Content Items/2017/07/vvn-header-v3-1-mob.png

Al onze zonnebrillen zijn aanbevolen door Veilig Verkeer Nederland

Pearle en Veilig Verkeer Nederland zijn al 20 jaar trouwe partners. Niet zo vreemd, want goed zicht en veilig verkeer zijn een ijzersterk duo. Pearle vindt het belangrijk zijn steentje bij te dragen aan de verkeersveiligheid. Daarom werken we graag samen met experts op dit gebied. Hard nodig, want wist u bijvoorbeeld dat een laagstaande zon zorgt voor 20% meer ongelukken? Gelukkig zijn alle zonnebrillen van Pearle aanbevolen door Veilig Verkeer Nederland.


Bekijk onze zonnebrillen in de webshop of kom naar uw Pearle winkel in de buurt. Wilt u een zonnebril op sterkte? Maak alvast een afspraak voor een oogmeting. Onze opticiens helpen u graag.

org-nl_pearle:/Content Items/2017/03/zb-zonnebril-blok.png

Een goede zonnebril beschermt uw ogen


Natuurlijk wilt u dat uw zonnebril u goed staat. Maar een goede zonnebril doet veel meer: hij beschermt uw ogen tegen de UV-straling van de zon. Niet alle zonnebrillen doen dat. Let daar dus goed op, als u ergens een leuke, goedkope zonnebril ziet.


Waar moet je op letten

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2018/09/201809-mbl-bwa.png