Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Gepolariseerde zonnebril

Ben je een echte zonaanbidder of ben je gewoon veel buiten? Ontdek dan onze gepolariseerde zonnebrillen. Deze zonnebrillen verminderen niet alleen de lichtintensiteit, maar absorberen ook een deel van de lichtschitteringen. Hierdoor bescherm je jouw ogen tegen schadelijk uv-licht én geef je ze rust als de zon schijnt. Ideaal tijdens het autorijden, maar ook tijdens het water- en wintersporten.

Gepolariseerde zonneglazen passen in bijna elk montuur en zijn ook op sterkte verkrijgbaar. Koop jouw favoriete zonnebril online of kom langs bij een Pearle winkel in jouw buurt om zonnebrillen te passen. Tijdelijk krijg je bij Pearle 3 brillen voor de prijs van 1*. Koop nu een bril en krijg een gratis gepolariseerde zonnebril.

org-nl_pearle:/Content Items/2018/09/content/gekleurdeglazen-2.png

Gepolariseerde zonnebril

De voordelen van een gepolariseerde zonnebril

  • Perfect zicht op je omgeving
  • Bescherm je ogen tegen soms pijnlijke zonnestralen
  • Zeer geschikt voor het autorijden en de water- en wintersport
  • Geef je ogen rust (minder knijpen = minder rimpels!)

Meer weten? Dit is wat je moet weten over gepolariseerde zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen voor dames en heren

Het zonnebrillenmerk Polaroid is de uitvinder van gepolariseerd glas. Daarom zijn Polaroid zonnebrillen altijd voorzien van gepolariseerde zonneglazen. Daarnaast is elk model ontworpen volgens de laatste modetrends, voor zowel dames als heren. Ontdek deze betaalbare zonnebrillen met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding direct in onze webshop.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png