Vind een winkel
org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/zonnebrillen/zb-kinderen.png

Goede zonnebril voorkomt
schade aan kinderogen

Vrijwel alle ouders zetten een zonnebril op als ze naar buiten gaan, maar hoe vaak ziet u kinderen er niet zonder zonnebril achteraan lopen? Zonder zonnebril naar buiten gaan, vormt echter een groot risico voor de kinderogen. De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog.

Onze opticiens helpen uw kind graag.

Kom langs in één van onze winkels of maak alvast een afspraak.

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/zonnebrillen/zb-zonnebril-blok-v2.png

Altijd de beste zorg

Bij Pearle bent u er zeker van dat de zonnebril door een gediplomeerde opticien precies wordt afgepast op maat van het gezicht van uw kind. Dit voorkomt dat schadelijk zonlicht langs de zonnebril in het oog van uw kind komt.

Waarom een goede kinderzonnebril belangrijk is

Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Daarom is het heel belangrijk dat kinderen vanaf jonge leeftijd wennen aan het dragen van een zonnebril. De schade die kinderogen oplopen, is niet direct merkbaar, maar kan op latere leeftijd het verschil maken tussen goed en slecht zien. Ook op bewolkte dagen is een goede kinderzonnebril onmisbaar, want ook als de zon niet schijnt is de UV-straling tussen 12.00 en 15.00 uur hoog.

Goedkope zonnebrillen, die precies passen

Pearle heeft een uitgebreide zonnebrillen collectie voor jongens en meisjes, geheel volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf 9 euro en bieden 100% UV-bescherming. Op ons blog vindt u meer informatie ‘Waarom een zonnebril onmisbaar is voor kinderen’.


Kom samen met uw kind langs in de Pearle winkel bij u in de buurt en laat u verrassen door onze scherp geprijsde collectie kinderzonnebrillen! U bent van harte welkom.


€19


€19


€19


org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/Infographic-pearle-nivea_03052017_DEF.png

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png