Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Kinderzonnebrillen

Een kinderzonnebril staat niet alleen erg leuk bij je kind, maar biedt ook de nodige bescherming voor de ogen op de korte én lange termijn. Kinderogen lopen namelijk extra risico op oogschade door UV-straling. Ze bevatten minder pigment en de pupillen zijn groter dan die van volwassenen. Als je je kind beschermt met een zonnebril, voorkom je oogafwijkingen en –slijtage op latere leeftijd.

Tegenwoordig zijn er vele hippe kinderzonnebrillen te vinden, zoals van Ray-Ban en Solaris. De zonnemonturen zijn voor alle leeftijd te vinden: van baby en peuter tot tiener.

Kinderzonnebrillen

Babyzonnebrillen

Babyogen zijn extra kwetsbaar voor Uv-straling. Ze bevatten minder pigment en hebben wijde pupillen, waardoor Uv-straling al snel schade aanricht. Een babyzonnebril voorkomt oogafwijkingen en –slijtage op latere leeftijd. Babyzonnebrillen zijn te bestellen bij de Pearle winkel in de buurt.

Meest verkochte kinderzonnebrillen

Onze gediplomeerde opticiens helpen jouw kind graag

Kom samen met je kind langs en ontdekt onze uitgebreide collectie kinderzonnebrillen, geheel volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf € 19,- en bieden 100% UV-bescherming. Onze gediplomeerde opticiens passen de zonnebril precies af op het gezicht van je kind zodat deze perfect aansluit.

Ook voor zonnebrillen op sterkte kun je bij ons terecht. Lees meer over de oogmeting voor een kind. Maak een afspraak zodat we jullie alle tijd en aandacht kunnen geven.

3 redenen waarom een goede kinderzonnebril belangrijk is

Kinderzonnebrillen reden 1

Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Daarom is het heel belangrijk dat kinderen én baby’s wennen aan het dragen van een zonnebril.

Kinderzonnebrillen reden 2

Bewolkt? Ook dan is een goede kinderzonnebril onmisbaar! Ook als de zon niet schijnt, is de Uv-straling tussen 12.00 en 15.00 uur zeer hoog.

Kinderzonnebrillen reden 3

Schade aan kinderogen is niet direct merkbaar, maar maakt op latere leeftijd het verschil tussen goed en slecht zien.

Ook tijdens de wintersport!

In de winter denk je misschien niet zo snel aan een zonnebril. Toch hebben kinderogen ook bescherming nodig in de koude maanden. Bijvoorbeeld op wintersport, waar de witte sneeuwvlakten de zonnestralen weerkaatsen. Daarom is een kinderzonnebril tijdens de wintersport een aanrader.

Kinderzonnebril op wintersport
Kinderzonnebril op wintersport

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png