Vind een winkel
Kinderzonnebrillen

Kinderzonnebrillen voorkomen schade aan kinderogen

Bijna iedere volwassene zet een zonnebril op als hij de deur uit gaat. Niet alleen omdat het leuk staat, maar ook omdat je dan niet je ogen dichtknijpt tegen de felle zon. Een zonnebril beschermt namelijk je ogen. Ondanks dat we dat weten, wordt vaak vergeten om een kinderzonnebril op te zetten bij kinderen. Wist je dat kinderogen een groot risico lopen als ze niet beschermd worden tegen schadelijke UV-straling? De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer UV-licht in het kinderoog.

Goedkope kinderzonnebrillen, die precies passen

Pearle heeft een uitgebreide collectie kinderzonnebrillen voor jongens en meisjes, geheel volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf €19 en bieden 100% UV-bescherming. Ook ben je er zeker van dat de zonnebril goed aansluit op het gezicht van je kind. De bril wordt door een gediplomeerde opticien precies afgepast. Dit voorkomt dat schadelijk zonlicht langs de zonnebril in het oog van je kind komt.

Onze gediplomeerde opticiens helpen jouw kind graag.

Kom samen met je kind langs bij de Pearle winkel bij jou in de buurt en laat je verrassen door onze scherp geprijsde en kwalitatief goede collectie kinderzonnebrillen! Ook voor zonnebrillen op sterkte kun je bij ons terecht. Jullie zijn van harte welkom.

3 redenen waarom een goede kinderzonnebril belangrijk is

org-nl_pearle:/Content Items/2018/04/201804-kinderzonnebrillen-reden1.png

Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Daarom is het heel belangrijk dat kinderen vanaf jonge leeftijd wennen aan het dragen van een zonnebril.

org-nl_pearle:/Content Items/2018/04/201804-kinderzonnebrillen-reden2.png

Bewolkt? Ook dan is een goede kinderzonnebril onmisbaar! Ook al schijnt de zon niet, toch is de UV-straling tussen 12.00 en 15.00 uur hoog, waardoor het dragen van kinderzonnebril ook dan belangrijk is.

org-nl_pearle:/Content Items/2018/04/201804-kinderzonnebrillen-reden3.png

De schade die kinderogen oplopen, is niet direct merkbaar, maar kan op latere leeftijd het verschil maken tussen goed en slecht zien.

Kinderzonnebrillen infographic

Kinderzonnebril: zonnebrand voor de ogen

De ogen van je kind zijn volop in ontwikkeling. Bescherm ze daarom goed tegen de zon. Lees hier onze tips.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png