Goede zonnebril voorkomt
schade aan kinderogen

Vrijwel alle ouders zetten een zonnebril op als ze naar buiten gaan, maar hoe vaak zie je kinderen er niet zonder zonnebril achteraan lopen? Zonder zonnebril naar buiten gaan, vormt echter een groot risico voor de kinderogen. De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog.

Onze opticiens helpen u kind graag.

Kom langs in één van onze winkels of maak alvast een afspraak.

 
org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/zonnebrillen/zb-kinderen.png
org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/zonnebrillen/zb-zonnebril-blok-v2.png

Altijd de beste zorg

Bij Pearle ben je er zeker van dat de zonnebril door een gediplomeerde opticien precies wordt afgepast op maat van het gezicht van je kind. Dit voorkomt dat schadelijk zonlicht langs de zonnebril in het oog van het kind komt.

Waarom een goede kinderzonnebril belangrijk is

 

Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Daarom is het heel belangrijk dat kinderen vanaf jonge leeftijd wennen aan het dragen van een zonnebril. De schade die kinderogen oplopen, is niet direct merkbaar, maar kan op latere leeftijd het verschil maken tussen goed en slecht zien. Ook op bewolkte dagen is een goede kinderzonnebril onmisbaar, want ook als de zon niet schijnt is de UV-straling tussen 12.00 en 15.00 uur hoog.

 

Goedkope kinderzonnebrillen, die precies passen

 

Pearle heeft een uitgebreide zonnebrillen collectie voor jongens en meisjes, geheel volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf 9 euro en bieden 100% UV-bescherming.

Kom samen met uw kind langs en laat u verrassen door onze scherp geprijsde collectie kinderzonnebrillen! U bent van harte welkom.

 

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •