Piloten zonnebrillen

111 Resultaten
Relevant

Piloten zonnebril (Aviator zonnebril): een tijdloos montuur

De piloten zonnebril is een tijdloze zonnebril die nooit uit de mode raakt. Met een piloten zonnebril zit je dus altijd goed. Achter deze zonnebril schuilt een interessante geschiedenis. Het begon allemaal in 1937 met de Aviator, een van de meest populaire monturen van Ray-Ban. Deze zonnebril werd destijds ontworpen om piloten van de Amerikaanse luchtmacht te beschermen tegen schadelijk zonlicht. Vandaar de naam ‘pilotenbril’. Niet veel later werd de piloten zonnebril op de gewone markt gebracht en het montuur werd al snel razend populair. Vandaag de dag is de Aviator nog steeds een van de meest verkochte monturen van Ray-Ban. Inmiddels heeft elk zonnebrillenmerk wel een piloten zonnebril in zijn collectie. Omdat het succes van dit montuur begon met de Aviator, wordt de piloten zonnebril ook wel ‘Aviator zonnebril’ genoemd. 

Piloten zonnebril voor heren

Met een piloten zonnebril voor heren zit je altijd goed. Bovendien weet je zeker dat je nog jarenlang plezier van je zonnebril zal hebben, want het montuur is hartstikke tijdloos! Kies voor een Aviator zonnebril als je op zoek bent naar een stoere en stijlvolle zonnebril. Je koopt jouw Aviator zonnebril voor heren gemakkelijk en snel online! Liever even in het echt passen? Kom dan langs in een van onze winkels. 

Piloten zonnebril voor dames

De piloten zonnebril is een unisex montuur en kan dus door zowel heren als dames gedragen worden. Ben jij op zoek naar een Aviator zonnebril voor dames? Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan piloten zonnebrillen. Koop jouw nieuwe zonnebril online of kom langs in een van onze winkels als je de zonnebril die je op het oog hebt, liever even in het echt wilt zien en passen. 

Piloten zonnebril op sterkte

Als je gewoonlijk een bril op sterkte draagt, dan is een zonnebril op sterkte essentieel. Bij Pearle kun je de Aviator zonnebril die je op het oog hebt op sterkte laten maken door te kiezen voor zonneglazen op sterkte. Zo heb je altijd en overal scherp zicht! Kom langs in een van onze winkels of maak een afspraak. Dan helpen we je graag verder. 

Piloten zonnebril kopen

Heb jij een piloten zonnebril op het oog? Bestel jouw nieuwe Aviator zonnebril online of maak een afspraak bij een van onze winkels. Voor 22:00 uur besteld, is dezelfde dag nog opgestuurd. Gratis verzending bij bestellingen boven de €25. Toch niet helemaal tevreden met je nieuwe zonnebril? Geen zorgen: je kunt ‘m gratis terugsturen. 

Liever een ander montuur?

Bekijk dan al onze andere zonnebrillen:

Vierkante zonnebrillen | Rechthoekige zonnebrillen | Hexagon zonnebrillen | Ronde zonnebrillen | Cat eye zonnebrillen | Grote zonnebrillen | Zwarte zonnebrillen | Gouden zonnebrillen | Roze zonnebrillen | Blauwe zonnebrillen | Festival zonnebrillen