Vierkante zonnebrillen

275 Resultaten
Relevant

Vierkante zonnebril

De vierkante zonnebril is, naast de ronde zonnebril, een van de meest gedragen zonnebrillen. Niet gek, want het is een toegankelijk montuur dat veel mensen staat. Daarom hebben we bij Pearle een ruim assortiment aan vierkante zonnebrillen van diverse merken, zoals Ray-Ban, Polaroid en DbyD. Eén van de populairste vierkante zonnebrillen is misschien wel de Ray-Ban Wayfarer. Maak een statement met een grote, vierkante zonnebril of kies voor een klein montuur als je niet wilt dat je zonnebril te veel opvalt. Welke vierkante zonnebril past bij jou? 

Staat een vierkante zonnebril mij?

Als je een ovaal gezicht hebt, dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Bijna elke zonnebril staat jou goed! Ook als je een rond gezicht hebt, is een vierkante zonnebril een goede keuze. Een vierkante zonnebril maakt je gezicht namelijk wat minder rond. Heb je juist een hoekig gezicht? Dan kun je beter kiezen voor een rond montuur in plaats van een vierkant montuur. Twijfel je of de vierkante zonnebril die je op het oog hebt jou wel zal staan? Kom langs in een van onze winkels of pas je zonnebril online! Zonnebrillen die je online kunt passen, herken je aan het oranje icoon. 

Vierkante zonnebril voor dames én heren

Een vierkante zonnebril kan door zowel heren als dames worden gedragen. Maar de ene vierkante zonnebril is de ander niet. Vierkante zonnebrillen voor heren zijn vaak wat hoekiger, donkerder van kleur en ogen sportiever. Bij vierkante zonnebrillen voor dames zijn de hoeken meestal wat meer afgerond en is het montuur dunner, zodat de zonnebril wat vrouwelijker oogt. 

Vierkante zonnebril kopen 

Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan zonnebrillen met vierkante glazen. Kies jij voor een uitgesproken, vierkante zonnebril of een onopvallende, vierkante zonnebril? Of ga je voor een vrouwelijk of juist een sportief montuur? Wat je ook zoekt, bij Pearle is er altijd een vierkante zonnebril die bij jou past. Koop jouw vierkante zonnebril online of maak een afspraak bij een van onze winkels. Voor 22:00 uur op werkdagen besteld, is dezelfde dag nog naar je opgestuurd. Gratis verzending bij bestellingen boven de €25. Staat jouw nieuwe zonnebril toch niet zo mooi als je had gehoopt? Geen probleem: retourneren is gratis. 

Liever een ander montuur?

Bekijk dan al onze andere zonnebrillen:

Gouden zonnebrillen | Rechthoekige zonnebrillen | Hexagon zonnebrillen | Piloten zonnebrillen | Cat eye zonnebrillen | Grote zonnebrillen | Zwarte zonnebrillen | Ronde zonnebrillen | Roze zonnebrillen | Blauwe zonnebrillen | Festival zonnebrillen