Serengeti zonnebrillen

16 Resultaten
Relevant

Over de collectie

Serengeti gebruikt niet alleen de beste materialen voor het glas, maar ook voor het montuur. De zonnebrillen van Serengeti zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium, roestvrijstaal, acetate en geïnjecteerd nylon. Hierdoor gaan de monturen lang mee en stralen ze klasse uit. De zonnebrillencollecties zijn opgebouwd uit zes series, gebaseerd op de gebruikte materialen. Zo zijn er twee nylon-collecties, twee klassiek metalenseries, een acetate-collectie en een sportserie. Daarnaast is er een aantal premium collecties, gebaseerd op vrouwelijke designs, slanke vormgeving, flex-technologieën en pilotenbrillen.

Serengeti zonnebril op sterkte

Draag jij gewoonlijk een bril? Met een zonnebril op sterkte heb je altijd en overal scherp zicht, ook buiten. Gelukkig zijn veel Serengeti monturen verkrijgbaar met glazen op sterkte. Zijn jouw oogmeetgegevens niet meer up to date? Kom dan eerst langs in de winkel voor een gratis oogmeting. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe Serengeti zonnebril op sterkte perfect is afgestemd op jouw ogen. 

Serengeti zonnebril kopen

Bij Pearle vind je een grote collectie Serengeti zonnebrillen voor dames en Serengeti zonnebrillen voor heren. Jouw nieuwe zonnebril bestel je gemakkelijk en snel online. Voor de meeste monturen geldt: op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis (bij bestellingen vanaf €25) verzonden. Dat betekent dat jij je nieuwe Serengeti zonnebril vaak de volgende dag al in huis hebt. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem: retouren is gratis. Je mag de zonnebril terugsturen of terug brengen bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Heb je een zonnebril op het oog, maar twijfel je of het montuur je wel staat? Kom dan langs in de winkel. 

Vind een winkel Maak een afspraak