Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Serengeti

org-nl_pearle:/Content Items/2013/zonnebrillen/merken/merk-serengeti-header.jpg

Serengeti

org-nl_pearle:/Content Items/2017/08/merk-serengeti-header-mob.png

Serengeti zonnebrillen combineren unieke designs met laatste technieken. De lenzen kleuren mee, werken contrast verhogend en filteren hinderlijk blauw licht middels het Spectral Control filter. Daarnaast biedt een Serengeti zonnebril volledige UV- en infraroodbescherming. Serengeti behoort inmiddels tot de beste zonnebrillenmerken met de meest kwalitatieve lenzen ter wereld. De duurzame designs, van klassiek tot sportief, zijn kenmerkend voor Serengeti Eyewear en resulteren in een ruime collectie.

Serengeti Flex Series

De moderne en flexibele zonnebrillencollectie bestaat uit eigentijdse modellen met perfecte pasvormen. De lichtgewicht frames bieden luxe en veel draagcomfort. De lenzen van de zonnebril, dunner en lichter dan traditioneel glas, zijn contrast verhogend en beschermen uw ogen.

Serengeti 7765 Rivoli
Serengeti 7759 Udine
Serengeti 7765 Rivoli

Serengeti Classics

Vloeiende lijnen en klassieke uitstralingen zijn kenmerkend voor de tijdloze en verfijnde Classics collectie. De zonnebrillen zijn met de beste productietechnieken vervaardigd en hebben daardoor een onmiskenbare kwaliteit. Geniet van een vintage stijl, veel comfort en een rustgevend zicht.

Serengeti 7950 Claudio
Serengeti 7511 Martino
Serengeti 7950 Claudio
Serengeti 7511 Martino

Serengeti Cosmopolitan

De Cosmopolitan collectie combineert een unieke styling met een perfecte pasvorm. De zonnebrillen, bestaande uit licht en stevig materiaal, zijn duurzaam en comfortabel. De lenzen van de Serengeti zonnebril bieden een helder gekleurde waarneming en blokkeren overmatig blauw licht.

Serengeti 7926 Brera
Serengeti 7899 Duccio
Serengeti 7926 Brera
Serengeti 7899 Duccio

Serengeti Sport

Optimaliseer sportieve prestaties en outdoor belevingen met de zonnebrillen uit de Serengeti Sport collectie. Iedere zonnebril is vervaardigd met geavanceerde lens technologie, heeft een gestroomlijnd design en bestaat uit duurzame en lichtgewicht materialen.

Serengeti 7771 Livigno
Serengeti 7997 Orvieto
Serengeti 7771 Livigno
Serengeti 7997 Orvieto

Serengeti is verkrijgbaar in de volgende winkels

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png