Serengeti staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen die de beste bescherming voor je ogen bieden. Serengeti heeft trendy, iconische en écht bijzondere zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Maak kennis met Serengeti, een beleving op zich! Lees meer over Serengeti.

Serengeti zonnebrillen

38 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Technologieën in een frame

Serengeti zoekt niet alleen naar de beste materialen voor het glas, maar ook voor het montuur. De frames van de zonnebrillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium, roestvrijstaal, acetate en geïnjecteerd nylon. Hierdoor hebben de Serengeti monturen een lange levensduur en stralen ze klasse uit.

Serengeti’s assortiment

De zonnebrillencollecties zijn opgebouwd uit zes series, gebaseerd op hun materialen. Zo zijn er twee nylon-collecties, twee klassiek metalenseries, een acetate-collectie en een sportserie. Daarnaast is er een aantal premium collecties, gebaseerd op vrouwelijke designs, slanke vormgeving, flex-technologieën en pilotenbrillen.

Serengeti zonnebril kopen

Bestel je Serengeti zonnebril eenvoudig en snel online of koop je nieuwe zonnebril in één van onze winkels. Als je voor 22:00 uur bestelt, dan sturen wij jouw Serengeti zonnebril dezelfde dag nog gratis naar je op. Toch niet helemaal blij met je aankoop? Geen probleem: bij Pearle is retourneren altijd kosteloos. 

Bij Pearle vind je de beste acties en aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een betaalbare Serengeti zonnebril? Bij Pearle vind je de beste brillen acties en aanbiedingen. Zo profiteer je tijdens onze sale van kortingen tot maar liefst 70% op diverse Serengeti zonnebrillen! Fijn voor je ogen én je portemonnee.