Arnette brillen

20 Resultaten
Relevant

Arnette brillen: authentiek en stijlvol

Ken jij het merk Arnette al? Dit trendy brillenmerk is opgericht in California in 1992. Het begon allemaal in een kleine garage, maar vandaag de dag is het een eye wear merk dat niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Denk je aan Arnette, dan denk je aan authenticiteit en exclusiviteit. De brillen en zonnebrillen van het merk zijn geïnspireerd op de straatcultuur en de collectie bestaat uit een combinatie van gemakkelijk te dragen en edgy monturen.

Arnette brillen voor heren

In de collectie van Pearle vind je diverse Arnette brillen voor heren. Ben je op zoek naar een bril die iedere dag weer gemakkelijk te combineren is met jouw stijl? Dan zit je met een montuur van Arnette goed. De herencollectie bij Pearle bestaat uit casual en trendy monturen.

Arnette bril kopen

Heb je al een mooie bril in onze Arnette collectie gezien? Bestel jouw nieuwe bril dan eenvoudig online. Bestellingen vanaf €25 verzenden wij gratis. Wil je liever eerst nog een aantal verschillende monturen passen? Geen probleem! Kom langs in een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar kun je zoveel monturen passen als je wilt. Is het al een tijd geleden dat je ogen zijn opgemeten? Maak dan ook meteen een afspraak voor een oogmeting. Zo weten we zeker dat jij straks met de perfecte bril de winkel uitloopt.