Arnette zonnebrillen

15 Resultaten
Relevant

Arnette zonnebrillen: geïnspireerd op de straatcultuur

De roots van zonnebrillenmerk Arnette liggen in Amerika. Vanuit een kleine garage in California werd het merk in 1992 opgericht. Vandaag de dag is Arnette zijn kleine garage ontgroeid. Het merk staat inmiddels bekend om zijn ruime aanbod van trendy brillen en zonnebrillen. De collectie van Arnette is geïnspireerd op de straatcultuur wat leidt tot een mix van opvallende, edgy en gemakkelijk te dragen monturen. De nieuwe monturen zijn gemaakt van biobased kunststof en hebben een verpakking van gerecyclede of recyclebare materialen om zo een steentje bij te dragen aan de natuur.

Arnette zonnebrillen voor dames en heren

In de collectie van Pearle vind je Arnette zonnebrillen voor dames en heren. Je hebt keuze uit casual zonnebrillen die gemakkelijk bij iedere outfit te combineren zijn of opvallende monturen voor een unieke twist. De zonnebrillen zijn zowel zonder als op sterkte verkrijgbaar. Zo zit er voor iedereen een passende zonnebril bij om er stijlvol bij te lopen op de zonnige dagen. Laat de mooie dagen maar komen!

Arnette zonnebril kopen

Kan jij niet wachten om met een Arnette zonnebril op je neus rond te lopen? Bestel dan jouw favoriet eenvoudig online bij Pearle. Bestellingen boven de €25 sturen we gratis naar je op. Ben je op zoek naar een zonnebril op sterkte, maar weet je niet precies wat jou sterkte is? Maak dan een afspraak bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Dan meten we je ogen op en kijken we meteen met je mee welke zonnebril het beste bij jou past.