Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Gratis contactlenscontrole

FreshLook lenzen

2 Resultaten
Relevant

Freshlook lenzen: verander je oogkleur met een lens

Heb je altijd al je eigen oogkleur willen bepalen of je natuurlijke kleur meer willen accentueren? Met de FreshLook kleurlenzen kan dat! Je hebt de keuze uit wel twintig verschillende kleuren. Gebruik je de lenzen eenmalig als partylens, ga dan voor de daglenzen Freshlook One Day. 

Gebruik je de lenzen voor iedere dag? Dan kun je kiezen uit maandlenzen in drie verschillende varianten, met elk hun unieke eigenschappen en kleureffecten. Bedenk van tevoren wat je met de lens wilt bereiken, en lees hieronder welke Freshlook lens het beste bij je past. 

Welke Freshlook lenzen heb ik nodig?

Bij Pearle kun je kiezen uit drie soorten Freshlook lenzen, met elk een ander effect. Wij zetten alle eigenschappen van de verschillende types voor je op een rijtje, zodat je snel ziet welke jij het beste kunt bestellen:

Freshlook Colorblends: voor een subtiele kleurverandering en meer diepte

Met de Freshlook Colorblends lenzen zorg je voor een natuurlijke en subtiele verandering in je oogkleur. Daarnaast creëren ze meer diepte en houden ze je ogen gehydrateerd. Ze zijn verkrijgbaar in twaalf kleuren: Brown, Green, Blue, Honey, Pure Hazel, Grey, True Sapphire, Amethyst, Turquoise, Brillant Blue, Sterling Grey en Gemstone Green. Check hoe deze lenzen bij jouw oogkleur staan.

Freshlook Colors: voor een opvallende look

Ben je juist op zoek naar een opvallende en intense oogkleurverandering? De Freshlook Colors lenzen maskeren je eigen oogkleur voor een compleet nieuwe uitstraling. Ze houden je ogen gehydrateerd en verkleinen de kans op irritatie. Je hebt keuze uit de volgende zes kleuren: Blue, Misty Grey, Green, Hazel, Violet en Sapphire Blue. Check hoe de Colors bij jouw oogkleur staan.

Freshlook Dimensions: voor versterking van jouw natuurlijke oogkleur en meer diepte

Deze kleurlenzen versterken jouw natuurlijke oogkleur en brengen meer diepte aan. Ze geven je ogen een blauwgroene gloed (resultaat is natuurlijk afhankelijk van je precieze oogkleur). De Freshlook Dimensions lenzen zijn zowel in een 1 pack als in een 2 pack te bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in de drie kleuren: Caribbean Aqua, Pacific Blue en Sea Green. Check hoe de Freshlook Dimensions bij jouw oogkleur staan. 

Zowel op sterkte als zonder sterkte verkrijgbaar

Of je nu op zoek bent naar een puur cosmetische lens of één die ook je zicht verbetert: alle lenzen van Freshlook zijn zowel met als zonder sterkte te bestellen. Dit maakt ze geschikt voor iedereen! Let op: het resultaat van de kleurlenzen hangt af van je natuurlijke oogkleur.

Freshlook lenzen online bestellen bij Pearle

Ben je er klaar voor om jouw nieuwe kleurlenzen te bestellen? Dat kan gemakkelijk online bij Pearle. Klik op de lens van jouw keuze en vul de gegevens over de sterkte in. Wil je Freshlook lenzen zonder sterkte bestellen, dan vul je bij de sterkte 0.00 in. Selecteer de gewenste kleur en het aantal doosjes dat je wilt bestellen. 

Heb je je je bestelling op een werkdag vóór 22:00 geplaatst, dan verzenden wij jouw pakketje vandaag nog. Je profiteert van gratis verzending vanaf €25. Heb je per ongeluk de verkeerde Freshlook lenzen besteld? Geen zorgen; retourneren is helemaal gratis.

Bekijk hoe de FreshLook Colorblends lenzen bij jouw oogkleur staan

Bekijk hoe de FreshLook Colors lenzen bij jouw oogkleur staan

Bekijk hoe de FreshLook Dimensions lenzen bij jouw oogkleur staan

Op zoek naar een ander merk?

Ben jij op zoek naar een ander merk contactlenzen? Bij Pearle heb je keuze uit verschillende topmerken, zoals:

Acuvue | Air Optix | Bausch & Lomb | Biofinity | Biotrue | Clearcolor | Dailies | iWear | Precision1 | Proclear