With DbyD you're framed for life.

We verwijderen het onnodige en focussen op het essentiële. Een moderne blik op tijdloze monturen voor het alledaagse leven. Door het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen is DbyD gekomen tot een minimalistische collectie, geschikt voor elke stijl. Met de zonnebrillen en brilmonturen collecties nodigt DbyD iedereen uit om te kiezen voor kwalitatieve, duurzame producten met een lange levensduur.

Doe mee met onze ambitie van minder afval en meer eenvoud. 

DbyD bio-acetaat*. For natural reasons

Bloeiende bestsellers

Onze monturen zijn zo ontworpen dat ze bij elke gezichtsvorm, leefstijl en look passen. Wedden dat deze brillen als een natuurlijke match aanvoelen?

DbyD Recycled Metal

De Recycled Metal collectie is een nieuw concept waarbij de brillen en zonnebrillen gemaakt zijn van 60% gerecycleerde materialen van oude elektriciteitskabel en oud metaal uit de industrie. Deze collectie biedt duurzame monturen die modern, tijdloos en comfortabel. De materialen die gebruikt zijn om deze collectie te maken zijn elektronische onderdelen, metalen auto-onderdelen, oud koper en oude stroomkabels. Deze materialen komen van onderdelen uit de industrie en krijgen een 2e leven.