Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Serengeti
Serengeti

Serengeti zonnebrillen

Serengeti zonnebrillen staan voor technologie en innovatie. Het merk combineert twee verschillende glastechnieken met elkaar. Zo zorgt de Photochromic-techniek ervoor dat glas meekleurt op basis van lichtcondities en filtert de Spectal Control-techniek bepaalde golflengtes voor een betere verzadiging van kleuren.

In 1980 kwamen deze technieken voor het eerst samen en twee jaar later werd zo het merk Serengeti gelanceerd. Het zonnebrillenmerk borduurde voort op oogzorg dankzij techniek en ontwikkelde een speciale bril voor tijdens het autorijden.

Technologieën in een frame

Technologieën in een frame

Serengeti zoekt niet alleen naar de beste materialen voor het glas, maar ook voor het montuur. De frames van de zonnebrillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium, roestvrijstaal, acetate en geïnjecteerd nylon. Hierdoor hebben de Serengeti monturen een lange levensduur en stralen ze klasse uit.

Serengeti’s assortiment

Serengeti’s assortiment

De zonnebrillencollecties zijn opgebouwd uit zes series, gebaseerd op hun materialen. Zo zijn er twee nylon-collecties, twee klassiek metalenseries, een acetate-collectie en een sportserie. Daarnaast is er een aantal premium collecties, gebaseerd op vrouwelijke designs, slanke vormgeving, flex-technologieën en pilotenbrillen.

De collectie voor dames en heren

Serengeti Claudio zonnebril

Serengeti Claudio zonnebril

De Claudio zonnebril is geïnspireerd door het verleden en gemaakt voor de toekomst. Niet alleen het ontwerp is stijlvol, ook de materialen zijn een hoogstandje. Deze zonnebril heeft flexibele poten die verweven zijn in het kunststof montuur voor een comfortabele pasvorm. De glazen verminderen lichtschitteringen en kleuren mee met de felheid van de zon.

Serengeti Corleone zonnebril

Serengeti Corleone zonnebril

De Serengeti Corleone zonnebril heeft een klassieke maar uitdagende stijl dankzij zijn uitbundige vormen. De ranke, moderne tempels maken het stijlvolle ontwerp van de bril compleet en zorgen voor een fijne pasvorm. De Corleone heeft een dubbele neusbrug waardoor de bril modern overkomt. De roze glazen geven de bril allure.

Bekijk de collectie van

Serengeti

Koop jouw favoriete Serengeti bril bij Pearle Opticiens

Spreekt de zonnebrillencollectie van Serengeti jou aan en heb je monturen gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een van onderstaande Pearle winkels. Onze ervaren opticiens helpen je graag bij het kiezen van de bril die het beste bij jou past.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png