Blauw licht filter brillen zonder sterkte

15 Resultaten
Relevant

Blauw licht filter brillen zonder sterkte kopen

Zit jij op een gemiddelde werkdag of in je vrije tijd veel achter een beeldscherm? Dan is het niet vreemd dat je last krijgt van geïrriteerde of vermoeide ogen. Je ogen moeten namelijk veel inspanning leveren om het blauwe licht van je telefoon, tablet of computerscherm te verwerken. Een blauw licht filter bril zonder sterkte kan je ogen rust geven tijdens het kijken naar deze schermen.*

*Wetenschappelijk onderzoek toont niet aan dat het blauwe licht van een beeldscherm schadelijk is voor je ogen. Ondanks dat er geen wetenschappelijke onderbouwing voor is, ervaren veel klanten een positief effect van een blauw licht filter bril (zonder sterkte). 

Wat is een blauw licht filter bril zonder sterkte?

Een blauw licht filter bril zonder sterkte wordt vaak verward met andere brillen. Zo wordt deze bril ook wel eens aangeduid als een computerbril of beeldschermbril. Dit klopt niet, want een computerbril (ook wel: beeldschermbril) bevat glazen op sterkte die afgestemd zijn op de afstand tussen je ogen en je beeldscherm. Bovendien is een computerbril niet standaard uitgerust met een blauw licht filter. Een blauw licht filter bril zonder sterkte daarentegen neutraliseert het blauwe licht dat door je telefoon, tablet of computerscherm uitgestraald wordt. Dit komt door de transparante coating die op de glazen van de bril is aangebracht.

Lees meer over blauw licht filter brillen

Exclusief bij Pearle: blauw licht filter brillen van Privé Revaux


Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan betaalbare blauw licht filter brillen zonder sterkte van het merk Privé Revaux. De brillen van Privé Revaux zijn standaard voorzien van glazen zonder sterkte inclusief kraswering, ontspiegeling en blauwlichtfilter. De monturen zijn opvallend, fashionable én luxe voor een scherpe prijs. Je hebt namelijk al een Privé Revaux blauw licht filter bril zonder sterkte vanaf €39! Verkrijgbaar in onze webshop en in geselecteerde winkels.

Maak een afspraak

Vind een winkel