Maandlenzen

19 Resultaten
Relevant

Niet gevonden wat je zocht?

Welke soorten maandlenzen zijn er?

Pearle heeft verschillende soorten maandlenzen, geschikt voor verschillende ogen. Want iedere lenzendrager heeft eigen voorkeuren en behoeftes. Lees hieronder meer over de verschillende soorten lenzen en kom erachter welke maandlenzen geschikt zijn voor jou:

  • Sferische maandlenzen. Sferische maandlenzen zijn de meest gangbare lenzen die geschikt zijn om bijziend- of verziendheid te corrigeren. Deze lenzen hebben over het gehele oppervlak dezelfde sterkte. Bekijk hier alle sferische lenzen

  • Torische maandlenzen (met cilinder). Torische maandlenzen helpen bij het corrigeren van astigmatisme, ofwel een cilinderafwijking. De lens heeft twee verschillende sterktes, diverse vlakken en zwaartes om goed op jouw oog te blijven zitten. Bekijk hier alle torische lenzen

  • Multifocale maandlenzen. Multifocale maandlenzen zijn ideaal voor mensen die een leesbril nodig hebben en een andere oogafwijking hebben. De multifocale maandlens heeft namelijk twee verschillende sterktes. Bekijk hier alle multifocale lenzen

Ontdek welke lenzen bij jou passen! 

Onze populairste maandlenzen

Bij Pearle heb je veel keuze uit verschillende zachte maandlenzen. Dat maakt kiezen niet altijd even makkelijk. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Om je te helpen met het maken van de juiste keuze, zetten we hieronder de populairste maandlenzen op een rij:

  • iWear Intense: voordelige maandlenzen die dankzij MoistureSeal® Technologie uitdroging voorkomt. Gemaakt van silicone hydrogel. Draagtijd: +12 uur per dag. 

  • Air Optix Aqua Day & Night: maandlenzen gemaakt van silicone hydrogel met een hoog draagcomfort. Draagtijd: tot 12 uur per dag.

  • Air Optix Plus Hydraglyde: hydraterende maandlenzen gemaakt van silicone hydrogel. Draagtijd: tot 12 uur per dag.

  • Acuvue Vita: silicone hydrogel maandlenzen, voorzien van een speciaal UV-filter. Draagtijd: +12 uur per dag.

Keuze uit diverse topmerken lenzen

Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan maandlenzen van diverse topmerken, zoals:

Acuvue | Air Optix | Bausch & Lomb | Biofinity | Clearcolor | Freshlook | iWear | Proclear

Goedkope maandlenzen kopen

Bij Pearle vinden we het belangrijk dat maandlenzen voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom hebben we een ruim assortiment aan goedkope maandlenzen. Zo draag je bij Pearle al maandlenzen vanaf €6 per maand, exclusief lenzenvloeistof. Voor maandlenzen heb je wel lenzenvloeistof nodig om de lenzen goed schoon te kunnen maken en hygiënisch te bewaren. Koop een halfjaarpakket aan lenzen met lenzenvloeistof en profiteer van pakketkorting

Ga voor gemak met het Pearle lenzenabonnement

Je lenzen elke maand gratis thuisbezorgd krijgen? Kies dan voor het lenzenabonnement van Pearle. Bij Pearle sluit je al een lenzenabonnement af vanaf €16,50 per maand. Meer weten? Ontdek alle voordelen van het lenzenabonnement en maak een afspraak in een Pearle winkel bij jou in de buurt om het lenzenabonnement af te sluiten.

Laat je ogen opmeten

Wij adviseren om je ogen elk jaar opnieuw te laten opmeten. Ook als je al een bril of lenzen draagt. Bij Pearle kun je je ogen laten opmeten door één van onze gediplomeerde opticiens en optometristen. Zo weet je zeker dat je betrouwbare resultaten en een passend advies krijgt. Ook als je voor het eerst lenzen gaat dragen of als je van een bril wil overstappen naar lenzen, is het verstandig om je ogen (opnieuw) te laten opmeten. Breng je ogen eens langs en maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde Pearle opticien. Tip: check hoe gezond jouw ogen zijn met de gratis online oogtest.