Pearle Opticiens Rotterdam

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Rotterdam

Wist je dat de wortels van Pearle Opticiens onder meer in de Maasstad liggen? De optiekketen heette toen nog Brilmij en had slechts drie winkels: één in Arnhem, één in Papendrecht en één in Rotterdam. Inmiddels heeft Pearle Opticiens meer dan 340 vestigingen door heel Nederland. In Rotterdam vind je ons op maar liefst negen verschillende plekken. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Tijd voor een nieuwe (zonne)bril? In onze brillenwinkels in Rotterdam heb je veel keuze uit honderden brillen en zonnebrillen van talloze topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Draag jij lenzen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan contactlenzen. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Veel mensen weten niet dat het verstandig is om elk jaar je ogen te laten controleren. Je zicht kan namelijk zonder dat je het merkt achteruit gaan. Daarom ben je bij Pearle meer dan welkom voor een gratis oogmeting. Al onze oogmetingen worden uitgevoerd door deskundige opticiens, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare uitslag en een passend kijkadvies. Na de oogmeting gaan we samen op zoek naar de bril of contactlens die perfect bij jou past. 

Optometrist in Rotterdam

Bij Pearle vinden we de gezondheid van je ogen belangrijk. Daarom werken we niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. Ben jij op zoek naar een optometrist in Rotterdam? Dan kun je terecht in onze winkel aan de Poolsterstraat. 

Kom langs in een van onze winkels in Rotterdam

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Rotterdam!