Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Contactlenzen voor iedereen

Pearle heeft een breed assortiment moderne contactlenzen. Bijna al onze contactlenzen zijn geschikt voor alle sterktes. Om uw keuze makkelijker te maken, hebben we heldere contactlenspakketten.

U ziet in één oogopslag de voordelen van elk contactlenspakket: de draagtijd, het comfort, het gemak en de prijs. Zo weet u direct welke contactlenzen het beste bij u passen.

Contactlenzen voor iedereen

Draagtijd

U kunt uw lenzen elke dag urenlang veilig en onbezorgd dragen. Hoe lang dat precies is, hangt af van de soepelheid en de zuurstofdoorlaatbaarheid van de lenzen. En dat heeft weer te maken met het materiaal waarvan de lenzen zijn gemaakt.

Comfort

Uw lenzen dragen prettig, vanaf het moment dat u ze ’s ochtends in doet totdat ze er ’s avonds weer uit gaan. Afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt kunnen ze nóg comfortabeler dragen. Daarbij gaat het vooral om hoe vochtig de lenzen blijven terwijl u ze draagt.

Gemak

Meer gebruiksgemak betekent meer sterren. Daglenzen hoef je bijvoorbeeld nooit schoon te maken, daarom krijgen ze 3 sterren. Je hebt er minder omkijken naar.

Onze klanten kiezen voor zachte lenzen vanwege het hoge draagcomfort

  • Daglenzen diamant
  • Daglenzen platinum
  • Daglenzen goud
  • Daglenzen zilver
  • Daglenzen brons
  • Daglenzen basic

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png