Nieuw bij Pearle: Karün

Karün is ons nieuwste merk, ontstaan 2012 in Patagonië, Chili. Karün betekent “to be nature” in het Mapudungun, een oude inheemse Chileense taal. Het duurzame zonnebrillenmerk wilt naast collecties ontwerpen ook de natuur in haar kracht laten staan en mensen op een andere manier laten kijken naar de wereld. Mens en natuur zijn één! Zij brengen hun verhaal en zonnebrillencollectie naar buiten met respect voor de natuur. In afval zien zij een oppurtunity om mooie zonnebrillen te ontwerpen. 

Shop de zonnebrillen van Karün

Bekijk Karün verkooppunten

Let your nature flow

Let your nature flow komt terug in hun hele verhaallijn én collecties. De zonnebrillen worden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals visnetten. Die worden verzameld voor de Chileense kustlijn en vervolgens in Italië hersmolten tot een kwalitatieve zonnebril voor jou. Er worden ook geen chemische producten of kleurstoffen gebruikt tijdens het productieproces.​ De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf €79.

Met elke Karün aankoop, helpt de consument 400.00 ha natuur te beschermen in Patagonië dmv een 4-jaren programma met meer dan 600 lokale ondernemers en hun families. ​

Karün bestsellers

Kom langs bij jouw Pearle winkel

Karün is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Bekijk de winkels hieronder.

Maak een afspraak