Hugo brillen

Ontdek de innovatieve brillen van HUGO.

Welkom in de wereld van HUGO.
HUGO is een van de toonaangevende bedrijven in het premiumsegment van de wereldwijde kledingmarkt. Wat de dag ook brengt, mannen en vrouwen gekleed in BOSS en HUGO zijn voor elke gelegenheid perfect gekleed.

BOSS en HUGO zijn twee sterke merken die zich onderscheiden door hun modieuze stijl, maar voldoen aan dezelfde hoge eisen op het gebied van kwaliteit en pasvorm, innovatie en duurzaamheid. Bij Pearle is het merk HUGO verkrijgbaar. Hier hebben we zovel brillen als zonnebrillen van.

Ontdek de wereld van HUGO 

Voor mannen en vrouwen die liever leiden dan volgen.

HUGO is gericht op stijlindividualisten die altijd hun eigen weg gaan. Een mix van modern en casual zorgt voor onconventionele looks voor trendsetters, mover en shakers.

Hugo bril kopen bij Pearle Opticiens

Bij Pearle Opticiens kies je uit een ruime collectie Hugo brillen. Je kunt jouw favoriete montuur online bestellen (ook op sterkte!), maar ook in een van onze winkels passen. Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Van bijna elk montuur kunnen we ook een zonnebril op sterkte maken. Je kiest dan een 'normaal' montuur met zonneglazen. Vraag aan onze opticiens naar de mogelijkheden.