Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Carrera
Carrera

Carrera brillen

De brillen van Carrera staan bekend om de iconische, sportieve monturen. Het begon allemaal halverwege vorige eeuw, toen de Oostenrijkse brillenontwerper Wilhelm Anger werd geïnspireerd tijdens de Carrera Panamericana – een van de grootste autoraces ter wereld. Niet veel later lanceerde hij zijn eerste Carrera collectie. In Italië verwierf het merk meteen succes en inmiddels is de eyewear van Carrera niet meer weg te denken uit de modewereld.

Eigentijdse look met sportieve brillen

Eigentijdse look met sportieve brillen

‘Carrera’ en ‘sport’ worden niet voor niets in één adem genoemd: Het sportieve karakter van Carrera wordt weerspiegeld in alle collecties, waar functionaliteit, comfort en minimalisme samenkomen. De monturen zijn gemaakt van optyl, metaal of titaal en staan garant voor veel draagcomfort en hoge kwaliteit. De eyewear is ontworpen voor ruimdenkende en zelfverzekerde heren die geïnteresseerd zijn in design, reizen en sport.

Carrera monturen voor heren

Carrera monturen

Carrera’s brillen zijn gedurfd en worden vormgegeven om op te vallen. De subtiele details en minimalistische afwerking sluiten volledig aan bij de huidige modetrends. Carrera vindt in elke collectie haar brillen opnieuw uit. Ga je voor een vintage look of spreekt een gestroomlijnd montuur je meer aan?

De collectie

Carrera 137/V

Carrera 137/V

De Carrera 137/V bril is een authentieke en klassieke pilotenbril die kenmerkend is dankzij de vintage-geïnspireerde glazen. De 137/V bril is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een gedurfd ontwerp. Deze onmiskenbare Carrera bril heeft een dubbele neusbrug, is gemaakt van een rijke combinatie aan materialen en heeft krachtige schroeven waardoor de bril vele omstandigheden heelhuids doorstaat.

Carrera 8810

Carrera 8810

De Carrera 8810 is een absoluut tijdloos model. In de klassieke stijl van de CA8810 herken je direct de link tussen het merk en de sportwereld. Dit montuur is voor mensen die hun eigen stijl hebben, ongeacht de laatste modetrends. De bril is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een perfect klassieke en praktische uitstraling.

Bekijk de collectie van

Carrera

Carrera bril kopen bij Pearle Opticiens

Spreken de brillen van Carrera jou aan en heb je monturen gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png